Lifestyle by Ida!

My weekend in pictures

I fredags jobbade S kväll och jag passade på att renskriva föreläsningsanteckningar. Skulle kunna tro att det är en läkare som skriver när man tittar på det jag skrivit! När S kom hem såg vi på lite serier innan jag somnade som en stock. Plus att jag gjorde klar mina ansökan om praktikplats till vårterminen. Nu är det verkligen inte långt kvar till min utbildning är klar... På lördagen tog vi en tur till Ikea. Vi köpt sängbord som jag tänkt visa upp till veckan här på bloggen. Köpte även galgar, en matlåda i glas (det bästa som finns) och några lådor som jag ska använda till att få ordning i golvet i min garderob. Nu ligger alla smågrejer där i en gigantisk låda och det är inte alls praktiskt eller snyggt. Lunchade på Bergvik och hittade ett par supersnygga skor som var gjorda för mig. Låga, svarta i mocka som ni får se till veckan så ni har mycket att se fram emot här! 

På eftermiddagen hade jag och en vännina tjejdejt på bio. Vi såg Bridget Jones´s baby och det var nog bland den roligaste filmen jag sett. Helt klart en riktig "tjejfilm". 

Idag har jag suttit med datalab hela dagen och testerna är inte klara än. Passade på att ta en tur till gymmet efter lunch för en paus från plugget. 

Imorgon väntar föreläsning på förmiddagen om antiepilptika och antipsykotika. Efter lunchen ska jag försöka hinna klar datalabben och skriva labrapport.


 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas