Lifestyle by Ida!

Städhjälp

Har ni någon gång funderat på hur mycket tid det går åt att städa i hemmet? Igår dammade, dammsugade och torkade jag golvet här efter att ha skjutit upp det många dagar då tiden inte har funnits till. Samtidigt funderade jag på när lägenheten blev ordentligt städad sist. Kom underfund med att det var i början av augusti när vi flyttade in här. Tiden räcker inte till för att städa nu med både heltidsplugg och ett extrajobb samtidigt.

Jag har pratat med vänner om det här med att anlita hemhjälp till städning och våra åsikter är mycket spridda. Så här tänker jag: jag tycker mycket om- och vill ha det både snyggt och städat hemma, men som jag nämnt så är det inte prio ett på min “to-do list”. Visst kostar det, men tid är även pengar, tid som jag sparar på och kan göra något helt annat med exempel som att umgås med vänner, lugn hemmakväll eller plugga om det är tentavecka.

Om jag skulle anlita hjälp är det viktigt att de använder bra städprodukter som är snälla mot både miljö och människor och självklart att de gör ett bra jobb. Hemmiljö som jag skriver detta inlägg i samarbete med står för alla dessa kriterier och har en nöjd-kund garanti. De erbjuder allt från städning till fönsterputsning. Det sistnämnda skulle jag inte tveka en sekund på att få hjälp med!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas