Lifestyle by Ida!

Kategori: Inredning/Interior

Sovrummet- sängbord

Det tar sig i vårt sovrum. Senaste tillskottet är sängborden som är köpta på Ikea ur deras Hemnes-serie. Nu saknas en till sänglampa, har sett en likadan som den vi har hos Jotex. Vad tycker ni, ska vi köpa en till likadan lampa eller har ni förslag på någon annan?

Home sweet home

Vilken helg det har varit. I fredagskväll/natt var vi på examens-födelsedags-inflyttningsfest hos vänner. Hade det jättetrevligt och det blev mycket skratt. När det sedan bar ut på uteservering tyckte jag det blev för kallt och gick hem och kröp ner i pyjamasen. Sedan på lördagen som jag i princip ända fram tills jag skulle till jobbet. Hann bara äta lunch innan jag fick lov iväg. Igår så grejade jag lite här hemma, tvättade en maskin och var ner med sopor och så jobbade jag ett kvällspass.
Imorse var jag i alla fall helt slut i kroppen när jag vaknade. S sa att klockan var 07:20 och att klockan ringt rep gånger redan! Ändå orkade jag inte "maka på" mig på morgon. Tog på kläder, åt lite havregurt och tog fram en varmare jacka. Det är verkligen höstkallt ute! Kaffet på långrasten var verkligen behövligt.
Har ni sett denna lightbox? Tycker den passar bra på byrån i vårt sovrum!

 

New bed

Här kommer några bilder på sängen som kom i förrgår! Som jag har längtat efter den. Hade det dröjt en vecka till hade det varit tre månader (!!) sedan vi beställde den. Egentligen var det meningen att den skulle komma i mitten av augusti men det dröjde bra mycket mer tid... Sängen är i alla fall so otroligt skön att sova i. Än är det inte riktigt klart här i sovrummet. Än saknas sängbord och sänglampa. 

Ni ser att jag gillar grått. Tycker det är en fin färg som ger mig ro och lugn, perfekt när man ska sova på kvällarna! 

Concrete

Idag åkte jag till universitetet till klockan åtta för att upptäcka att dagens föreläsning var inställd.. Det är sådant som händer! Passade istället på att besöka biblioteket och en bok fick följa med hem. Har läst mycket idag och har även hunnit med ett besök på Clas Ohlson. Har spanat på liknande lampor ett tag till sovrummet. Våra sovrumsfönster börjar ungefär 150cm från golvet och är inte så höga och lampan vi hade tidigare passade inte riktigt då ser alldeles för hög ut för fönstret. Denna lampa som fick följa med hem tycker jag passade riktigt bra!

Cozy Corner

Trots att läshörnan inte är färdig så gillar jag den redan mycket. Ni får även en liten smygtitt på vår uteplats här på första fotot. Bilderna tog jag igår men hade jag tagit dem idag hade ni sett att gardinstängerna har kommit på plats. Det känns lite naket utan gardiner  men de är påväg hem på posten från jotex. Här kommer jag spendera mycket tid till att läsa böker, tidningar och självklart kommer jag även sitta här och blogga.

It´s a carpet

Det är en matta! Köpte den på Åhlens igår och känner mig supernöjd. Vad tycker ni om mönstret och färgerna? Den är i bomull och skön att gå på. Har sett andra mattor men har tyckt att de känns alldeles för stickiga.. Nu saknas bara ett soffbord och något ovanför soffan där det är helt kalt för tillfället. 

Shine bright like a diamond

Imorgon har vi bott här i en vecka och jag tycker tiden har gått så otroligt snabbt. Jag känner mig verkligen hemma är och det gjorde jag från första stund. Möbler och saker börjar komma på plats. Mina kläder ska jag plocka om igen innan jag känner mig riktigt klart med min klädgarderob. Det som saknas är soffbord och gardiner. Har spanat in ett parbord på Åhlens som skulle passa perfekt som jag tror vi kommer köpa om inget ännu bättre dyker upp. Gardiner vill jag ha vita eller ljusa i kök/vardagsrum som går på skenor från tak till golv, tror att det skulle passa bra! 

Här kommer en bild från sovrummet. Tavlan fick jag av S i födelsedagspresent! 

poster & ram - desenio.se //ljus - clas ohlson // blomkruka - lagerhause // byrå - ikea

Tjugåtvå år

Idag bli jag 22 år gammal och jag måste säga att jag trivs bra med min ålder. Idag har jag jobbat mellan 7-13 och när jag kom hem hade S lagat lyxlunch åt oss. Det blev ryggbiff och ugnsrostad potatis med sallad följt av kaffe. Sedan var det S tur att jobba. Jag packade en ikeaväska med vinterkläder ytterligare en väska med ytterkläder plus nödvändigheter som handduk, disktrasa, tvål och sådant som är bra att ha och åkte ner till vår nya lägenhet för att hämta ut våra nycklar. Självklart vill jag även "känna in" vårt hem såklart! Det är superfint och jag tror att de läste mina tankar eftersom det alla fönsterbrädorna är i marmor. Här bjuder jag på en bild från köket, vad tycker ni?