Lifestyle by Ida!

Kategori: Inspiration

Sovrummet- sängbord

Det tar sig i vårt sovrum. Senaste tillskottet är sängborden som är köpta på Ikea ur deras Hemnes-serie. Nu saknas en till sänglampa, har sett en likadan som den vi har hos Jotex. Vad tycker ni, ska vi köpa en till likadan lampa eller har ni förslag på någon annan?

Autumnjacket

Nu när det har varit så kallt under dagarna och speciellt på morgonen när det är tre grader och lägre så har det varit skönt med en varmare jacka. Själv har jag tagit fram min fodrade skepparkavaj som hängt med i många år från en superrea på H&M för länge sedan. Jag skulle gärna uppgradera den mot någon av dessa nedan.

                                                 Busnel- Victoria jacket // Busnel - Petra Coat

                                                           Maison Scotch- Coat // Busnel - Ina Jacket

 

A visit at the heairdresser

Igår var jag till Nikita hair i duvanhuset och klippte mig. Jag klippte mig hos Linnea som brukar klippa mig. Hon tog, som ni kanske ser, av mycket på längden vilket jag har funderat på under ett bra tag. Jag är i alla fall supernöjd! Första bilden tog jag alldeles innan jag gick till frisören och andra bilden är tagen direkt jag blev klar.

 

Cozy Corner

Trots att läshörnan inte är färdig så gillar jag den redan mycket. Ni får även en liten smygtitt på vår uteplats här på första fotot. Bilderna tog jag igår men hade jag tagit dem idag hade ni sett att gardinstängerna har kommit på plats. Det känns lite naket utan gardiner  men de är påväg hem på posten från jotex. Här kommer jag spendera mycket tid till att läsa böker, tidningar och självklart kommer jag även sitta här och blogga.

It´s a carpet

Det är en matta! Köpte den på Åhlens igår och känner mig supernöjd. Vad tycker ni om mönstret och färgerna? Den är i bomull och skön att gå på. Har sett andra mattor men har tyckt att de känns alldeles för stickiga.. Nu saknas bara ett soffbord och något ovanför soffan där det är helt kalt för tillfället. 

Shine bright like a diamond

Imorgon har vi bott här i en vecka och jag tycker tiden har gått så otroligt snabbt. Jag känner mig verkligen hemma är och det gjorde jag från första stund. Möbler och saker börjar komma på plats. Mina kläder ska jag plocka om igen innan jag känner mig riktigt klart med min klädgarderob. Det som saknas är soffbord och gardiner. Har spanat in ett parbord på Åhlens som skulle passa perfekt som jag tror vi kommer köpa om inget ännu bättre dyker upp. Gardiner vill jag ha vita eller ljusa i kök/vardagsrum som går på skenor från tak till golv, tror att det skulle passa bra! 

Här kommer en bild från sovrummet. Tavlan fick jag av S i födelsedagspresent! 

poster & ram - desenio.se //ljus - clas ohlson // blomkruka - lagerhause // byrå - ikea

A perfect day for hat

Hejsan! Idag blev det en efterlängtad sovmorgon till klockan tio. Började dagen med kaffe och smörgås sen tog jag och S bussen till stan. Jag köpte tre plagg på JCs utförsäljning i mitt i city-gallerian. Det var en riktigt kap ni får se till helgen. En snabblunch blev det på Sibylla. Nu är vi påväg hemåt. Ikväll och imorgon ska jag jobba sedan har även jag ledig helg!