Lifestyle by Ida!

Kategori: Träning och hälsa/Training and health

Hurtig idag

Idag cyklade jag till jobbet. Då får jag mer tid på mig på morgonen och det tycker jag är väldigt skönt plus att jag slipper passa busstider. Cyklade 5,5km till jobbet och arbetade mellan 7-14. Efter jag slutat så tog jag cykeln till sundstabadet som ligger i närheten av mitt jobb och simmade 800meter. Jag testade deras swimtag klocka för att se hur det fungerar och om det är bra. Har funderat på det ett tag men har inte haft lust att simma men så kom jag på igår att jag skulle testa det idag efter att jag läste en recension om det i NWT. En sak som stod var att det tog lite tid innan den lär sig ens simtag vilket jag själv upplevde idag. Jag får helt enkelt simma fler gånger! Så nu har jag idag cyklat totalt ca 11km och simmar 800meter det känns riktigt bra så nu ska jag fylla på med lite ny energi i form av mat! 

Linne från Jacquline de Young.

 

Är fortfarande rödrosig efter cykelturen hem, kronoparksbacken är inte att leka med!

Fem kilometer

Hejsan alla läsare därute! Jag har precis ätit middag och ska strax ta hand om disken. Jag har varit till gymmet under eftermiddagen. Sprang fem kilometer på löpbandet och efter det trände jag överkroppen. Tiden på fem kilometer minskar och jag hoppas få ner tiden ännu mera till vårruset i maj för att slå min tidigare tid. Invigde mina nya tights från 2XU gjorde jag också! De köpte jag för 299 kronor på Stadium outlet, egentligen kostar de nästan 1400 kronor! Ett riktigt kap och såhär i efterhand önskar jag att jag varit smart nog att köpa ett par till med en gång!

Stadium har nu extrapris på dessa i sin webshop nu, ni hittar de här!

skor - soc // tights - 2XU

Anmälan för vårruset

För två år sedan sprang jag våruset här i Karlstad. Förra året blev det inte av.. Så förra veckan kom ett blad i postlådan om att det var dags att anmäla sig. Så sagt och gjort, jag har anmält mig i tidtagningsklassen. Jag tycker det blir mycket roligare att träna om man har ett mål att sträva mot. Jag får lite extra motivation och får mera energi.   När jag sprang för två år sedan gjorde jag det på 25 minuter och jag vill inte vara sämre detta år. Jag vill springa fortare detta år, men en speciell tid har jag inte besämt än. Har ni tänkt springa vårruset eller något annat lopp i år?

Promenad i solen

Har ni lika vackert väder som det är här i Karlstad idag? Solen skiner, inga moln och lite småkallt ute. Jag passade på att gå ut på förmiddagen idag och gick en långpromenad på lite mer än nio kilometer. Det var hur skönt som helst. Nu sitter jag och äter lunch, måste fylla på med lite ny energi. 

Vi ses senare!

Gym mitt på dagen

Idag är jag ledig från jobb vilket betyder at klockan inte ringer innan sex på morgonen. Jag passade på att ta en tur till gymmet nästan direkt efter lunchen medan det fortfarande var ljust ute. Idag var det inte många själar på gymmet och det tycker jag är jätteskönt. Man får mycket plats att vara på och man behöver aldrig vänta på att någon av maskinerna ska bli lediga. Passade på att träna ben idag plus lite bålstabilitet i stretchingrummet där bilden är tagen nedan. 

 

 

Ps. Fattar inte vad som hänt med inlägget nedanför med ljusstakarna. Har försökt fixa till det, flera gånger. Ser normalt ut när jag skriver och redigerar det men när det publiceras ser det ju helt knasigt ut med länkarna en kilometer från bilderna. Hoppas ni förstår, känner mig inte så tekniskt just nu. Ds.

Day after leg day

Nu ska se mig idag.. Jag har sådan träningsvärk i ben, rumpa och mage som heter duga! Kan knappt gå i trappor varken upp eller ner. Var ju på actic nya pass som heter "Leg Works" igår med fokus på just mage, rumpa och ben. Det var superkul och utmanade för både kropp och knopp. Jag har erdan bokat in mig för nästa vecka! Snart ska jag bege mig ut på en liten promenad, får passa på medan det är uppehåll.