Lifestyle by Ida!

Kategori: Träning och hälsa/Training and health

Första spinningpasset för hösten

Hallihallå! Då var det ny vecka och nya möjligheter, eller hur? Imorse tog vi sovmorgon och det var välförtjänt efter både jobb och tjurruset som var i helgen. Pluggat teori, småplockat hemma innan lunchen. Åkte sedan ner och körde på stan och drog sedan vidare direkt till gymmet. Trodde inte jag skulle få plats på spinningen men som tur var så fick jag plats trots att jag var på reservlistan. Det var mitt första spinningpass sedan semestern och det kändes riktigt gött att vara tillbaka. Fler pass kommer det bli framöver!

Tjurruset 2015

Igår sprang Sebastian och Johannes tjurruset här i Karlstad. Jag och Matilda med flera stod vid sidan om banan och peppade runt den drygt elva kilometer långa banan med hinder av alla olika slag t.ex. kontainrar, lerpölar och lastbilsflak. Du kämpade på riktigt bra genom hela banan. Ni skulle ha set hur kladdiga de var när de komi mål. Skorna var det inget kvar av, vilket var väntat, kläderna sköljde vi av innen vi nu tvättat de två gånger i tvättmaskinen. 

När de fösta passerade här var det knappt någon lera och här vadar de igenom!

Vardagsmotion

Precis kommit in från en promenad med Matilda. Gick rundan förbi höstarna och alstern. Vårt mål var att gå den fortare än förra gången. Vi lyckades och minskade rekordet med ca tre minuter! Nu ska jag dricka lite vatten. Det var himla varmt ute.

A walk in the lovely sun

idag är det ett alldeles underbart väder. Solen står mitt på den närstan molnfria himlen. Det är flera plus grader och det kan nästan inte bli bättre väder en dag som denna. I min pluggapaus efter lunchen drog jag på mig min ny asics GT2000 tog på mig en vårjacka och satte på musik på spotify. Lyssnade på deras spellista "songs for a sunny day" tror jag den kallades. Gick en promenad på 5km och samlade lite D-vitamin i solen. 

Nu har jag pluggat ett tag och tänker ta en paus igen. Denna gång genom att diska, bra rast va? Allt som inte är studier är rast 

Vårkänslor

Efter frukosten och lite plugg kunde jag inte motstå vädret med den skinande varma solen. Så vid tio knöt jag på mig skorna och tog fram en tunnare jacka och gick ut. Stack in huvudet hos Matilda som var hemma och frågade om hon skulle med på en promenad. Vi gick en vända runt kronoparken. Varmt var det trots att vi båda hade tunnare jackor. Fåglarna kvittrade och det tycker jag är ett riktigt vårtecken! 

Nu har jag ätit lunch som bestod av rester av ris och korvstroganoff. När jag skrivit klart detta inlägg ska jag fortsätta plugga till tentorna som kommer 13:e och 17:e. Nu ska jag ta mig en kopp kaffe göra ett ryck! 

Vårruset 2014

Nu ett tag har mina dagar sett i princip likadana ut. Plugga, gå ut, grupparbete och mat.. Det blir lite enformigt här på bloggen som blir lidanade. Sorry, hinner jag kommer det upp lite roligre inlägg när tiden räcker lite längre. Jag vill ju inte skriva likadant varje dag, det skulle bli tråkigt.

Bjuder från en bild Sebastian tog efter att jag kommit i mål på Vårruset här i Karlstad.